ΑμεΑ
31/12/2019

Βοηθητικό υλικό αίτησης χρηματοδότησης (βίντεο)

Μπορείτε να βρείτε το υποβοηθητικό βίντεο συμπλήρωσης της αίτησης χρηματοδότησης για τη δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων εδώ.

 

23/12/2019

Ενέργεια Οριστικής υποβολής 3ης αίτησης χρηματοδότησης 2019 για ΜΙ επιχειρήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι από  18/12/2019 είναι διαθέσιμη η ενέργεια της οριστικής υποβολής της 3ης αίτησης χρηματοδότησης για το 2019 για τη δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων.
Η δυνατότητα οριστικής υποβολής αίτησης χρηματοδότησης (στην οποία δύναται να συμπεριληφθούν δαπάνες από 01/01/2019 εφόσον αυτές δεν έχουν χρηματοδοτηθεί ήδη) ορίστηκε έως και 15/01/2020.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την υποβολή αίτησης εδώ

Μπορείτε να βρείτε υποβοηθητικό βίντεο συμπλήρωσης της αίτησης εδώ.

17/05/2019

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου που περιλαμβάνει την επιδότηση της μετακίνησης των νησιωτών, είτε με πλοία, είτε με αεροπλάνα, την επιστροφή του μεγαλύτερου μέρους του μεταφορικού κόστους των νησιωτικών επιχειρήσεων, την επιδότηση της μεταφοράς των καυσίμων και την άμεση μείωση των τιμών αυτών στα νησιά, έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται σε όλη την νησιωτική Ελλάδα με σημαντικά αποτελέσματα, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης στα νησιά μας.

Στο πλαίσιο της ήδη επιτυχημένης λειτουργίας του μέτρου και των θετικών αποτελεσμάτων που έχει επιφέρει στην καθημερινότητα των νησιωτών, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 12.30, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα, 5ος όροφος), προχωρώντας στην παρουσίαση όλων των πυλώνων του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Στην Συνέντευξη θα παρίσταται και θα παρέμβει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης. Χαιρετισμό πρόκειται να απευθύνει ο Πρόεδρος ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

20/11/2018

Επικαιροποίηση αρχείου Συχνών Ερωτήσεων – Απαντήσεων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Προς διευκόλυνση των δικαιούχων του μέτρου ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ για τις επιχειρήσεις, αναρτήθηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το επικαιροποιημένο αρχείο Συχνών Ερωτήσεων – Απαντήσεων στο πληροφοριακό σύστημα στο σύνδεσμο: https://metaforikoisodynamo.gr/FAQ.aspx.

 

03/04/2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ

 

 

 

 

 

Μεταφορικό Ισοδύναμο Βοηθητικό βίντεο

 

 

Μεταφορικό Ισοδύναμο Παρουσίαση

 

Μεταφορικό Ισοδύναμο για τις Επιχειρήσεις

 

 

 

back